Abonneren
Foodies 08/2025
Spaanse zomer
cover met spaanse gazpacho in kom
fruitsalade met suikerbroodcroutons

Fruitsalade met suikerbroodcroutons

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 175°C / hetelucht: 150°C / gas: stand 2). Snijd de plakken suikerbrood in blokjes, meng de blokjes met de olie en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de blokjes ca. 15 minuten in de oven.

  2. Was de appel en de peer, verwijder de klokhuizen en snijd het fruit in parten. Was de druiven en halveer ze. Schil de kiwi’s en snijd ze in plakken. Pel de banaan en snijd hem in plakjes. Meng het citroensap met de ahornsiroop en meng het fruit er voorzichtig doorheen.

  3. Leg het fruit in een grote schaal en verdeel de suikerbroodcroutons erover.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!