Lees verder onder de advertentie
Gamba’s met salsa van rode ui en mango
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
ca. 1 uur wachttijdca. 1 u. wachttijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Meng 1 el olijfolie met de knoflook, het paprikapoeder en wat zout. Wrijf de garnalen hiermee in en laat ze afgedekt ca. 1 uur marineren.
Snipper voor de salsa de rode ui fijn. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Rooster de korianderzaadjes in een droge pan tot ze beginnen te geuren. Meng de rode ui, de mango, de korianderzaadjes, de olijfolie en het citroensap door elkaar.
Rijg de gamba’s aan spiesen. Grill de spiesjes op een hete barbecue ca. 2 minuten per zijde. Verwarm ook het platbrood kort op de grill. Bestrijk de platbroden met wat mayonaise en verdeel er wat slablaadjes over. Leg op elk brood een garnalenspies, schep er de salsa royaal overheen en maak af met wat muntblaadjes. Schenk er Savian Veneto Bianco bij.
Lees verder onder de advertentie