Bereiding
- Snijd de varkenshaas in reepjes van ca. 2 cm en bestrooi royaal met zout en peper. Verhit 1 el zonnebloemolie in een grote wok op hoog vuur tot hij goed heet is. Voeg de varkenshaas en de radijsjes toe en bak in ca. 2 minuten al omscheppend goudbruin. Schep met een schuimspaan uit de pan en zet apart.
- Doe 1 el zonnebloemolie met de rijst in de wok en bak 2-3 minuten tot de rijst knapperig is. Verlaag het vuur naar middelhoog en voeg de ui, de knoflook, de gember, de chilipeper en de paksoi toe. Bak 4-5 minuten. Doe de varkenshaas en de radijsjes weer terug in de pan en bak nog 1 minuut. Mix de hoisinsaus, de sojasaus en de azijn en voeg toe aan de pan. Bak al omschuddend een paar minuten tot alles bedekt is met saus.
- Verdeel de rijst over de borden en bestrooi met lente-ui.
Per portie: ca. 387 kcal
28 g eiwit | 8 g vet | 49 g koolhydraten
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Fotografie: Jonathan Gregson Styling: Jo Harris Foodstyling: Libby Silbermann