Bereiding

1. Meng de boter met ½ tl gedroogde oregano, de citroenrasp en wat zout en peper. Haal de biefstukken uit de koelkast en verwijder de verpakking. Laat op kamertemperatuur komen.

2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Giet af, spoel af met koud water en laat goed uitlekken. Doe de pasta in een kom. Meng de feta, de rode ui, de cherrytomaten, de komkommer, de olijven, de overige oregano en 3 el olijfolie erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper en zet opzij .

3. Verhit een koekenpan op hoog vuur. Bestrijk de biefstukken rondom met de overige olijfolie en bestrooi met zout en peper. Schroei het vlees in 1-3 minuten per kant dicht – afhankelijk van hoe dik de biefstuk is en hoe je hem lekker vindt. Voeg de oreganoboter toe aan de pan en schep de gesmolten boter met een lepel over de biefstukken. Haal het vlees uit de pan en leg op een bord. Giet de vleessappen eroverheen. Laat ca. 5 minuten rusten.

4. Snijd de biefstukken in plakken. Serveer met de pastasalade en de citroenpartjes. Lekker om uit te knijpen over het vlees.

Per portie: ca. 770 kcal
44 g eiwit | 38 g vet | 60 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Ella Tarn