
Gelakte varkenshaas
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de tomaten doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees klein. Maak de paprika en de komkommer schoon en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika en de komkommer fijn. Hak de munt grof.
Verwarm de oven voor (elektrisch: 150 °C / hetelucht: 125 °C / gas: stand 1). Gaar de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet hem af en laat hem uitlekken. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het rondom aan in de olie. Maal het korianderzaad fijn. Bestrijk de varkenshaas met de honing en bestrooi hem met het korianderzaad. Gaar het vlees ca. 15 minuten verder in de voorverwarmde oven.
Roer de ui, de knoflook, de tomaten, de paprika, de komkommer en de munt door de bulgur. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met het vlees.