Geroosterde kip tandoori met yoghurt-muntsaus
Eenvoudig
ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd
30 minuten wachttijd30 min. wachttijd
Advertentie
Bereiding
Snijd in iedere kippendij van boven naar beneden 3-4 inkepingen tot aan het bot. Meng in een grote kom de ingrediënten voor de marinade. Meng de kippendijen door de marinade in de kom. Dek de kom af met vershoudfolie en laat de kip minstens 30 minuten marineren in de koelkast.
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Leg de kippendijen naast elkaar in een ovenschaal en bak in 40-50 minuten goudbruin en gaar in de oven.
Meng voor de salade de groenten in een kom en breng op smaak met het citroensap, zout en peper. Doe de ingrediënten voor de saus in een blender en pureer tot een gladde saus. Serveer de kip met de naan, de salade en de saus.