Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Gestoofde vis met venkel en kikkererwten

Gestoofde vis met venkel en kikkererwten

  • Gemiddeld

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 2 uur wachttijdca. 2 u. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Terwijl jij op de stoel bij de openhaard naar het nieuwe seizoen van Peaky Blinders op Netflix kijkt, bereidt de Crock-Pot slowcooker van IT&M een heerlijk stoofgerecht voor je.

Bereiding

  1. Verhit de olie in de binnenpan** van de slowcooker op middelhoog vuur en fruit er de ui glazig in. Voeg de ras el hanout toe en fruit nog 1 minuut. Voeg de koolrabi, de venkel en de kikkererwten toe aan de ui.

  2. Zet de binnenpan in het verwarmingselement van de slowcooker. Giet de slagroom in de pan. Vul aan met zoveel water dat de groenten net onder- staan. Voeg het groentebouillonblokje toe en roer alles goed door elkaar. Voeg de harderfilet toe en zet de Crock-Pot slowcooker op stand ‘high’. Stoof het geheel in ca. 2 uur gaar. Serveer met verse munt.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)