Lees verder onder de advertentie
Gnocchi met knoflookboter en paarse broccoli
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verhit 1 el olijfolie op middelhoog vuur en bak er de broccoli of bimi in 5-10 minuten gaar en knapperig in.
Verhit intussen voor de saus 1 el olijfolie in een andere koekenpan op middelhoog vuur en fruit er de ui glazig in. Voeg de knoflook en de rode peper toe en fruit ca. 5 minuten mee. Voeg de boter, het citroensap, 30 g parmezaan, de mosterd en royaal zout en peper toe en verhit alles verder tot de kaas gesmolten is en er een saus is ontstaan.
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Bewaar een kopje kookvocht en giet de gnocchi af. Roer de gnocchi door de saus. Voeg een scheut kookwater toe om het geheel smeuïg te maken.
Verdeel de gnocchi over kommen en leg er de broccoli of bimi bovenop. Bestrooi met wat extra parmezaan.
Lees verder onder de advertentie