Lees verder onder de advertentie
Gnocchi met mosterd, worst en spruitjes
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Kook de gnocchi in een pan gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en houd apart.
Verhit intussen de olie in een grote koekenpan en bak de ui ca. 8 minuten op middelhoog vuur, of tot hij zacht en goudbruin is. Knijp het worstvlees uit het vel in de pan en druk het met een houten lepel uit elkaar. Bak ca. 5 minuten tot de worst goudbruin is. Roer de spruitjes erdoorheen en bak nog ca. 5 minuten, tot ze zacht zijn. Voeg de bouillon en de mosterd toe en breng aan de kook. Roer de crème fraîche en de peterselie erdoorheen en breng op smaak met zout en peper. Doe de gnocchi en 100 ml water erbij om de saus wat dunner te maken en laat ca. 3 minuten zachtjes koken. Bestrooi met extra peterselie en eventueel parmezaan en serveer.
Lees verder onder de advertentie