Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Gnocchi met mosterd, worst en spruitjes

Gnocchi met mosterd, worst en spruitjes

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de gnocchi in een pan gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en houd apart.

  2. Verhit intussen de olie in een grote koekenpan en bak de ui ca. 8 minuten op middelhoog vuur, of tot hij zacht en goudbruin is. Knijp het worstvlees uit het vel in de pan en druk het met een houten lepel uit elkaar. Bak ca. 5 minuten tot de worst goudbruin is. Roer de spruitjes erdoorheen en bak nog ca. 5 minuten, tot ze zacht zijn. Voeg de bouillon en de mosterd toe en breng aan de kook. Roer de crème fraîche en de peterselie erdoorheen en breng op smaak met zout en peper. Doe de gnocchi en 100 ml water erbij om de saus wat dunner te maken en laat ca. 3 minuten zachtjes koken. Bestrooi met extra peterselie en eventueel parmezaan en serveer.

Per portie: 335 kcal | 30 g koolhydraten | 12 g eiwit | 17 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Esther Clark Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Katy Gilhooly

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)