Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
goulash

Goulash

  • Uitdagend

  • ca. 2 uur bereidingstijdca. 2 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de boter in een braadpan en bak er de runderpoulet rondom goudbruin in. Pel de knoflook en maal hem in een vijzel met de komijnzaadjes, het paprikapoeder en 1 tl zout fijn. Voeg het mengsel toe aan het vlees en bak ca. 2 minuten mee. Voeg 1 l heet water en het bouillonblokje toe. Laat het geheel ca. 1 uur rustig sudderen met het deksel op de pan.

  2. Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Was de tomaten en snijd ze in blokjes. Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Voeg de aardappels, de tomaten en de paprika’s toe aan het vlees en laat nog ca. 30 minuten sudderen. Breng eventueel op smaak met zout en peper, garneer met blaadjes verse tijm en serveer.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)