
In olijfolie gemarineerde geitenkaas
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
ca. 3 uur wachttijdca. 3 u. wachttijd
Dit recept is een ware smaakbeleving. De zachte geitenkaas wordt extra lekker door de rijke smaken van kruiden, knoflook en een vleugje citroen, waardoor het een perfecte aanvulling is op een salade, op brood of gewoon als borrelhapje.
Lees verder onder de advertentie
Dit recept is een ware smaakbeleving. De zachte geitenkaas wordt extra lekker door de rijke smaken van kruiden, knoflook en een vleugje citroen, waardoor het een perfecte aanvulling is op een salade, op brood of gewoon als borrelhapje.
Welke olijfolie?
Benieuwd welke olijfolie je het beste kunt gebruiken voor welk recept? Je leest het hier.
Bereiding
Schep kleine theelepels uit de geitenkaas – of verdeel de kaas in kleine stukjes – en rol ze uit tot hapklare balletjes.
Doe de geitenkaasballetjes met de overige ingrediënten in een glazen pot. Sluit de pot goed af en laat de kaas een paar uur marineren voor het serveren. De geitenkaas blijft in de koelkast ca. 1 week goed.