
Infusie van gin, kirsch, wodka en rum
Eenvoudig
5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd
Maak je zelf weleens infusies? Het is een absolute aanrader! Het kost weinig tijd (afgezien van de wachttijd van een week) en geeft op veel manieren een boost aan je feestdagen. De infusies gebruik je bijvoorbeeld door verschillende gerechten voor wat extra smaak. Of wat dacht je van een paar druppeltjes door je baksels voor de feestdagen?
Lees verder onder de advertentie
Maak je zelf weleens infusies? Het is een absolute aanrader! Het kost weinig tijd (afgezien van de wachttijd van een week) en geeft op veel manieren een boost aan je feestdagen. De infusies gebruik je bijvoorbeeld door verschillende gerechten voor wat extra smaak. Of wat dacht je van een paar druppeltjes door je baksels voor de feestdagen?
Tip
Natuurlijk kun je de infusies ook gebruiken voor de lekkerste cocktails tijdens de kerstborrel!
Bereiding
Verdeel voor iedere infusie de smaakmakers over de flesjes en giet er de drank bij. Laat minimaal 1 week staan voor gebruik. De infusies zijn minimaal 3 maanden houdbaar op kamertemperatuur. Zorg wel dat de smaakmakers blijven onderstaan zodat er geen schimmel ontstaat.