
Kiwi-gemberijsjes
Eenvoudig
10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd
ca. 8 uur wachttijdca. 8 u. wachttijd
Een ijsje kan altijd, en al helemaal als het een zelfgemaakt fruitijsje is. De zoetzure kiwi gecombineerd met de pittige kick van gember zorgt voor een verfrissende smaakexplosie. Simpel te maken en heerlijk op warme dagen!
Lees verder onder de advertentie
Een ijsje kan altijd, en al helemaal als het een zelfgemaakt fruitijsje is. De zoetzure kiwi gecombineerd met de pittige kick van gember zorgt voor een verfrissende smaakexplosie. Simpel te maken en heerlijk op warme dagen!
Bereiding
Schil de kiwi’s en snijd 4 dunne plakjes af. Houd de plakjes apart. Schil de gember en snijd in stukjes.
Doe de kiwi, de gember en de honing in een blender of beker van een staafmixer en pureer fijn.
Doe in elk ijsvormpje een plakje kiwi en vul aan met de fruitpuree. Zet minimaal 8 uur in de diepvries.
Gember
Wist je dat heel gemakkelijk zelf gember kunt kweken? Dit doe je eenvoudig met een overgebleven stuk gember!