Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Kruidige groentetraybake

Kruidige groentetraybake

  • Eenvoudig

  • 55 minuten bereidingstijd55 min. bereidingstijd

Een groente traybake is altijd lekker om te serveren en je kunt er eindeloos mee variëren. Serveer bijvoorbeeld bij deze heerlijke tandooripaneerwraps!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Een groente traybake is altijd lekker om te serveren en je kunt er eindeloos mee variëren. Serveer bijvoorbeeld bij deze heerlijke tandooripaneerwraps!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200⁰C /hetelucht: 180⁰C). Doe alle groenten in een grote braadslee en voeg het komijnzaad en de kurkuma toe. Besprenkel met de olie en bestrooi met flink wat zout. Meng alles goed met je handen.

  2. Rooster 30-40 minuten in de oven tot alle groenten gaar zijn. Schep halverwege de baktijd om.

Per portie: 206 kcal | 21 g koolhydraten | 5 g eiwit | 10 g vet

© BBC Good Food Magazine / Immediate Media Receptuur: Ailsa Burt, Cassie Best, Chintal Patel, Helena Busiakiewicz & Samuel Goldsmith Fotografie: Jonathan Gregson Styling: Victoria Eldridge Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!