Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Cover voor Lemoncurd

Lemoncurd

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eieren los. Rasp de schil van de citroenen fijn. Pers de citroenen uit. Smelt de boter en de suiker au bain-marie. Voeg de citroenschil en het sap toe en schenk er nu langzaam de losgeklopte eieren bij. Verwarm het geheel onder voortdurend roeren totdat je een dikke massa hebt.

  2. Schenk de massa in een schone weckpot en laat afkoelen. De lemoncurd is in de koelkast minimaal 4 weken houdbaar.

Per portie: 342 kcal | 32 g koolhydraten | 7 g eiwit | 20 g vet

Foto: Stephan van Raay

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)