Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Lemoncurd

Lemoncurd

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eieren los. Rasp de schil van de citroenen fijn. Pers de citroenen uit. Smelt de boter en de suiker au bain-marie. Voeg de citroenschil en het sap toe en schenk er nu langzaam de losgeklopte eieren bij. Verwarm het geheel onder voortdurend roeren totdat je een dikke massa hebt.

  2. Schenk de massa in een schone weckpot en laat afkoelen. De lemoncurd is in de koelkast minimaal 4 weken houdbaar.

Per portie: 342 kcal | 32 g koolhydraten | 7 g eiwit | 20 g vet

Foto: Stephan van Raay

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)