
Mosselen in kokosmelk
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
We maken een uitstapje richting de Aziatische landen. Kook de mosselen eens in kokosmelk, dit garandeert een smaaksensatie die je niet snel vergeet. Voor wat pit gebruiken we verse rode pepers en ook wat verse koriander.
Lees verder onder de advertentie
We maken een uitstapje richting de Aziatische landen. Kook de mosselen eens in kokosmelk, dit garandeert een smaaksensatie die je niet snel vergeet. Voor wat pit gebruiken we verse rode pepers en ook wat verse koriander.
Bereiding
Maak de rode peper schoon, snijd in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd fijn. Hak de koriander grof. Maak de mosselen goed schoon.
Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de mosselen boven hoog vuur met het deksel op de pan 2 minuten.
Voeg, als de schelpen net open beginnen te staan, de kokosmelk toe en kook nog ca. 2 minuten door. Bestrooi voor het serveren met de koriander en de rode peper.