Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
mosselen in kokosmelk

Mosselen in kokosmelk

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de rode peper schoon, snijd in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd fijn. Hak de koriander grof. Maak de mosselen goed schoon.

  2. Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de mosselen boven hoog vuur met het deksel op de pan 2 minuten.

  3. Voeg, als de schelpen net open beginnen te staan, de kokosmelk toe en kook nog ca. 2 minuten door. Bestrooi voor het serveren met de koriander en de rode peper.

Per portie: 495 kcal | 15 g koolhydraten | 51 g eiwit | 28 g vet

Foto’s: Stephan van Raay (F&L)

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)