Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Mosterdsoep met prei en vegetarische kipnuggets

Mosterdsoep met prei en vegetarische kipnuggets

Partnerbijdrage van Meatless Farm
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Mosterd geeft deze soep een romige en ietwat pittige smaak. Heerlijk in combinatie met de knapperige, vegetarische kipnuggets erdoor!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Mosterd geeft deze soep een romige en ietwat pittige smaak. Heerlijk in combinatie met de knapperige, vegetarische kipnuggets erdoor!

Bereiding

  1. Verhit de olie in de pan en bak de ui, knoflook en prei 4 minuten op laag vuur.

  2. Voeg de groentebouillon, aardappels en mosterd toe aan de pan. Laat het 20 minuten koken.

  3. Bereid ondertussen de kipnuggets volgens de instructies op de verpakking.

  4. Pureer de soep na 20 minuten koken met een staafmixer tot een dikke soep.

  5. Snijd de kipnuggets in knapperige stukjes.

  6. Serveer de soep met de stukjes kipnugget, pompoenzaadjes, preigroen en chilivlokken.

Receptuur & fotografie: Living The Green Life i.s.m. Meatless Farm

Wat vind jij van dit recept?

4.4 / 5.0 (17 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!