Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Orecchiette al forno met broccoli, mozzarella en tomaat

Orecchiette al forno met broccoli, mozzarella en tomaat

In samenwerking met Mutti
  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

  • 40 minuten wachttijd40 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een pan en fruit er de ui ca. 4 minuten in. Blus af met de passata en laat inkoken tot ca. de helft over is. Kook intussen de orecchiette volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C).

  2. Snijd de mozzarella in plakken. Giet de orecchiette af en meng samen met de broccoliroosjes door de tomatensaus. Hevel het geheel over in een ovenschaal en verdeel er de mozzarella over. Bestrooi met grof paneermeel en bak ca. 40 minuten in de oven tot er een goudbruine korst op zit.

Per portie: 678 kcal | 80 g koolhydraten | 29 g eiwit | 25 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)