Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Potje met overnight-oats met daarop divers rood fruit.

Overnight oats

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

  • ca. 6 uur wachttijdca. 6 u. wachttijd

Overnight oats zijn je snelste route naar een lekker ontbijt. Want door de avond van tevoren een heel klein beetje werk te verrichten, hoef je je havermout de volgende ochtend alleen nog maar uit de koelkast te pakken. Ideaal!

Lees verder onder de advertentie

Aantal porties
2

Ingrediënten

Overnight oats zijn je snelste route naar een lekker ontbijt. Want door de avond van tevoren een heel klein beetje werk te verrichten, hoef je je havermout de volgende ochtend alleen nog maar uit de koelkast te pakken. Ideaal!

Overnight oats
Dit snelle ontbijt wordt vaak gemaakt met havermout. Benieuwd welke toppings en smaken je hieraan kunt toevoegen? Bekijk hier alle ingrediënten om je ontbijt nog lekkerder te maken.

Bereiding

  1. Doe de havermout samen met de melk, de ahornsiroop, het vanille-extract en het zout in een mengkom en roer door elkaar.

  2. Verdeel het havermoutmengsel over glazen potjes, dek ze af en plaats minimaal 6 uur (maar liefst een hele nacht) in de koelkast.

  3. Haal de overnight oats uit de koelkast en leg er je fruit naar keuze op.

Per portie: 398 kcal | 65 g koolhydraten | 15 g eiwit | 8 g vet
Ontbijtrecepten
Op zoek naar meer inspiratie voor je ontbijt? Bekijk hier nog meer lekkere recepten!

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)