Bereiding

  1. Week de gelatine in koud water. Meng de espresso, de melk en de slagroom in een kom. Schenk ¼ van het mengsel in een steelpan en verwarm op laag vuur. Voeg de rietsuiker toe aan de pan en roer tot de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan de pan. Roer tot de gelatine is opgelost.
  2. Schenk het warme mengsel door een zeef boven het overige koffiemengsel in de kom. Roer het vanilleextract erdoorheen. Verdeel de panna cotta over 4 glazen en zet ca. 4 uur of een hele nacht in de koelkast om op te laten stijven.
  3. Verwarm voor de siroop de espresso en de suiker en roer tot de suiker is opgelost. Roer de likeur erdoorheen en laat de siroop afkoelen. Haal de glazen uit de koelkast en schenk de siroop over de panna cotta.

Per stuk: ca. 588 kcal
3 g eiwit | 41 g vet | 49 g koolhydraten

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Amy Stephenson