Foodies 02/2025
Azië
cover Azie
Panna cotta met balsamico

Panna cotta met balsamico

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng in een ruime pan de slagroom met de suiker aan de kook. Zet het vuur laag en laat de room ca. 10 minuten inkoken. Week de gelatine in ruim koud water.

  2. Neem de room van het vuur. Knijp de gelatine uit en los hem al roerend op in de warme room. Schenk het mengsel in 4 ramekins of glaasjes. Dek losjes af met vershoudfolie en laat ca. 3 uur opstijven in de koelkast.

  3. Serveer de panna cotta in de bakjes of dompel ze kort in heet water en stort ze op borden. Schenk de balsamico eromheen.

Foto’s: Stephan van Raay
Foodstyling & receptuur: Willem van Santen
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

1.5 / 5.0 (2 stemmen)