
Panzanella met perzik
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Deze heerlijke, frisse salade is vullend genoeg voor een avondmaaltijd, maar niet te zwaar. Perfect voor die fijne, warme zomeravonden waarbij je geen zin hebt om lang in de keuken te staan, maar wél iets smaakvols en voedzaams op tafel wil zetten.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Klop voor de dressing de olie, het citroensap en de kappertjes door elkaar. Houd apart.
Verwarm de oven voor (elektrisch: 190°C / hetelucht: 170°C). Verdeel de briocheblokjes over een bakplaat en bak in 8-10 minuten goudkleurig en krokant in de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen.
Verdeel de sla over een serveerschaal met de perzik en de burrata en bestrooi met flink wat zout en peper. Besprenkel met de dressing en bestrooi met de tijm, het basilicum en de croutons.









