
Passievrucht-karnemelkcake
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
ca. 1 uur wachttijdca. 1 u. wachttijd
Zin in een fris en luchtig baksel dat nét even anders is? Deze passievrucht-karnemelkcake is precies wat je zoekt! De tropische, zoetzure smaak van passievrucht combineert perfect met het romige, licht frisse van karnemelk. En het mooiste is: je maakt deze cake gewoon in de airfryer.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verhit een airfryer van 7 liter 5 minuten tot 160 °C.
Vet een diepe, ronde springvorm van 20 cm in en bekleed de bodem en rand met bakpapier. Let wel op dat de vorm in je airfryer past.
Klop de boter, kristalsuiker en vanille met een elektrische mixer in een kom tot het mengsel dik en romig is, en klop de eieren er vervolgens een voor een door.
Spatel de bloem, karnemelk en 60 ml van de passievruchtpulp erdoor, schep het mengsel in de vorm en dek hem af met aluminiumfolie.
Zet de vorm in de lade van de airfryer en bak de cake 30 minuten op 160 °C.
Verwijder het folie en bak hem nog 30 minuten, of tot een prikker in het midden er schoon uit komt. Haal hem uit de airfryer en laat de cake 10 minuten in de vorm staan alvorens hem op een rooster te storten om te laten afkoelen.
Meng de poedersuiker en de rest van de passievruchtpulp in een kom en smeer het glazuur op de afgekoelde cake.
Alles in de airfryer
€ 19,99









