Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
snelle Pasta met tuinbonen en pancetta

Pasta met tuinbonen en pancetta

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Bak de pancetta krokant. Maak de tuinbonen schoon en kook ze in ca. 8 minuten gaar. Verwijder de grijze jasjes (dubbel doppen). Pureer de helft van de bonen met de room en de basilicum tot een dikke saus. Breng op smaak met zout en peper.

  2. 2 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en besprenkel met de olijfolie. Maak de pasta aan met de saus. Serveer met de achtergehouden tuinbonen en de pancetta. Lekker met versgeraspte parmezaanse kaas.

Per portie: 629 kcal | 21 g koolhydraten | 18 g eiwit | 22 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)