Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Pecorino-gehaktballen met witte peper

Pecorino-gehaktballen met witte peper

  • Gemiddeld

  • ca. 1 uur en 30 minuten bereidingstijdca. 1 u. en 30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Scheur het brood in stukjes, doe het in een kom en schenk de melk eroverheen. Voeg het gehakt, de pecorino, het ei, de peper, de knoflook en de salie toe en kneed goed door elkaar. Rol balletjes ter grootte van een walnoot van het mengsel en zet ca. 30 minuten in de koelkast.

  2. 2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C). Verdeel de zoete aardappel, de tomaten en de ui over een bakplaat, bedruppel met de olijfolie en meng goed door elkaar. Leg de gehaktballetjes erbovenop. Bak het geheel 25 minuten. Neem uit de oven en draai de gehaktballetjes en de groenten om. Bak nog 20-30 minuten tot het geheel goudbruin en gaar is.

  3. 3. Verdeel het basilicum erover en serveer.

© olive Magazine/Immediate Media Foto’s: Ant Duncan Receptuur: Genevieve Taylor Foodstyling: Sarah Cook Styling: Tony Hutchinson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)