Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Rillettes van gerookte makreel en paprika

Rillettes van gerookte makreel en paprika

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verhit 1 el olie in een pan en bak er de paprikareepjes op matig vuur ca. 12 minuten in. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Maak de makreel schoon. Verwijder de huid en de graten en pluk het vlees in kleine stukjes. Hak de dille grof. Laat de paprika even afkoelen en meng er vervolgens de makreel, de mosterd, de mayonaise en de dille doorheen. Breng het geheel op smaak met zout en peper en serveer met brood.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)