Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
ijs aardbei aardbeienijsjes

Romige aardbeienijsjes

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • ca. 12 uur wachttijdca. 12 u. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Halveer de aardbeien en meng ze met de suiker op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de aardbeien 15-20 minuten tot ze zacht en sappig zijn.

  2. Doe de aardbeien met de gecondenseerde melk en de volle melk in een blender en draai het tot een glad geheel. Verdeel het mengsel over ijsvormpjes, doe de stokjes erin en zet de ijsjes minstens 1 nacht in de vriezer.

Omdat je gewoon nooit genoeg krijgt van de heerlijke zoete smaak van aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen uit het seizoen. Zelf je aardbeienijsjes maken doe je zo!

Wat vind jij van dit recept?

4.4 / 5.0 (10 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!