Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
mazzetti recepten

Salade met bieten, ricotta, bramen en amandelen

In samenwerking met Mazzetti.
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Schil de biet en de knolraap. Snijd ze in dunne plakjes en houd ze apart. Schil de citroenen met een dunschiller. Snij de citroenschil in dunne reepjes en bewaar ze in een vershouddoosje.

  2. Knijp de citroenen uit en schenk het sap op de gesneden bieten en de plakjes knolraap. Laat dit ca. 15 minuten staan.

  3. Droog de bieten en de knolraap plakjes voorzichtig droog met een keukenpapiertje en leg ze op een bord.

  4. Voeg bramen toe en verdeel de ricotta over 4 borden. Breng op smaak met zout, peper en olijfolie. Strooi het amandelschaafsel over de salades.

  5. Om het helemaal af te maken gebruik je Mazzetti Cremoso Glaze, een geweldige smaakverfijner!

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Mazzetti Cremoso

€ 4,19
mazzetti cremoso
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!