Bereiding
- Kook de snijbonen 3-4 minuten in een pan gezouten water of tot ze beetgaar zijn. Giet af en houd apart.
- Klop de olijfolie, de azijn en de ansjovis glad. Breng op smaak met peper en meng door de bonen.
- Verhit een droge koekenpan op middelhoog vuur en bak de chorizo in 2-3 minuten goudbruin. Kook de eieren ca. 6½ minuut in een pan met kokend water. Giet af en spoel de eieren onder
koud water af om ze te laten afkoelen. Pel en halveer de eieren. - Lepel de bonen op de borden en verdeel de chorizo en de eieren eroverheen. Bestrooi met het paprikapoeder, de amandelen en de peterselie.
Per portie: ca. 343 kcal
17 g eiwit | 29 g vet | 3 g koolhydraten
© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Esther Clark Foto’s: Yuki Sugiura Styling: Max Robinson Foodstyling: Esther Clark