Bereiding

1. Roer 1 el garam masala door de yoghurt in een kom. Voeg de paneer en de paprika toe, meng alles goed door elkaar en laat staan terwijl je de saus bereidt.

2. Verhit de olie in een hapjespan en bak er de ui 8-10 minuten in tot hij zacht is en goudbruin begint te kleuren. Voeg de gember en de knoflook toe en bak ca. 2 minuten verder. Voeg de overige 2 el garam masala toe en bak al roerende tot de aroma’s vrijkomen. Voeg de passata, de tomatenpuree en de suiker toe en breng het geheel aan de kook. Kook 10-15 minuten tot de saus wat ingedikt is. Roer de room door de saus en laat nog 2-3 minuten rustig doorkoken.

3. Zet de grillfunctie van de oven aan op de hoogste stand. Verdeel de paneer en de paprika over een bakplaat met antiaanbaklaag en zet onder de grill. Draai de paneer en de paprika af en toe om tot ze rondom licht geblakerd zijn. Voeg ze toe aan de saus en breng het geheel op smaak met zout en peper. Roer een klontje boter en de koriander erdoorheen en verwarm nog ca. 2 minuten. Serveer met naan.

Per portie: ca. 589 kcal
23 g eiwit | 45 g vet | 20 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Hannah Wilkinson Foodstyling: Adam Bush