Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Tinto de verano-granita

Tinto de verano-granita

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

  • ca. 4 uur wachttijdca. 4 u. wachttijd

Tover je favoriete drankje om tot ijs. Met dit recept maak je een granita van tinto de verano. Ontdek het nu zelf!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Tover je favoriete drankje om tot ijs. Met dit recept maak je een granita van tinto de verano. Ontdek het nu zelf!

Bereiding

  1. Meng de wijn met de limonade, het prikwater en het limoensap. Schenk het mengsel in een ijsblokjesvorm en zet in de diepvries.

  2. Je kunt het mengsel ook in een diepvriesbak doen en ca. 2 uur in de diepvries zetten. Roer door en zet nog ca. 2 uur in de diepvries. Herhaal tot je een granita-textuur hebt en zet terug in de diepvries tot je wil serveren.

  3. Roer nog een laatste keer door en verdeel over gekoelde glazen. Serveer met een plakje citroen of limoen.

Per portie: 116 kcal | 5 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Lulu Grimes Fotografie: Ella Miller Styling: Luis Peral Foodstyling: Katie Marshall

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (7 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!