Tostada de camarón (knapperige tortilla met garnalen en salsa verde)
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak er een voor een de tortilla’s goudbruin en krokant in. Laat uitlekken op keukenpapier. Dep de garnalen droog met keukenpapier en bak ze 2 minuten per zijde in de achtergebleven olie. Neem van het vuur en meng de chipotle erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de avocado’s rondom in met een mes en draai de 2 helften van elkaar. Verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd het in partjes. Pers 1 limoenpartje erboven uit.
Verdeel de avocadopartjes en de garnalen over de tortilla’s. Maak af met de salsa verde, de rode ui, de korianderblaadjes en chilivlokken naar smaak. Serveer er de overige limoenpartjes bij.