Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Traybake met aspergebroccoli, paksoi, paprika, lente-ui en misokip

Traybake met misokip

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Deze kleurrijke airfryer-traybake is niet alleen een plaatje, maar ook supersimpel. De marinade doet het werk en de airfryer zorgt in korte tijd voor een perfect gegaarde maaltijd. Serveer met rijst of noedels voor een snelle, voedzame maaltijd.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Voor de misokip

Deze kleurrijke airfryer-traybake is niet alleen een plaatje, maar ook supersimpel. De marinade doet het werk en de airfryer zorgt in korte tijd voor een perfect gegaarde maaltijd. Serveer met rijst of noedels voor een snelle, voedzame maaltijd.
Traybake
Een traybake is een ovengerecht waarbij alle ingrediënten samen op één bakplaat worden bereid, makkelijker kan niet!

Bereiding

  1. Pers voor de misokip de teentjes knoflook in een kom en voeg hier de gember, de misopasta, de honing, de sojasaus en de olijfolie aan toe. Meng goed. Leg de kippendijen in de marinade en wentel ze goed erin.

  2. Was de aspergebroccoli, de paksoi en de rode paprika. Halveer de paksoi en snijd de paprika in reepjes.

  3. Plaats de groenten en de kippendijen in de airfryer en schenk het restantje misomarinade eroverheen. Schenk een klein beetje olijfolie over het gerecht en bestrooi met zout en peper.

  4. Verwarm de airfryer tot 180°C en bak de traybake in 15-20 minuten gaar. Maak af met het sesamzaad en de ringetjes lente-ui.

Per portie: 554 kcal | 33 g koolhydraten | 28 g eiwit | 39 g vet

Receptuur: Sabine Koning

Miso
Miso is een Japanse pasta en zorgt voor een heerlijke umamismaak!

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Het airfryerboek

€ 22,99
Het airfryerboek - Sabine Koning
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!