
Tuna melt
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
De tuna melt-sandwich is niet in New York ontstaan, maar behoort zeker tot de favorieten. Deze klassieker past perfect in het rijtje romige broodsalades die je serveert op een bagel of stokbroodje: van tonijnsalade met knapperige bleekselderij tot eiersalade met verse dille. Er bestaat zelfs een variant die tonijnsalade en eiersalade combineert.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Meng alle ingrediënten voor de tonijnsalade in een kom. Breng op smaak met zout en peper en meng nogmaals goed.
Besmeer één kant van alle sneetjes brood met boter. Draai de sneetjes om, verdeel de kaas over twee sneetjes brood en beleg met de tonijnsalade. Leg de overgebleven twee sneetjes erop, beboterde kant naar boven.
Verhit een grote koekenpan op halfhoog vuur. Leg de broodjes in de pan en druk één keer aan met een spatel. Bak de broodjes 3 minuten aan elke kant, of tot het brood goudbruin en geroosterd is en de kaas gesmolten.
Snijd de tuna melts diagonaal doormidden en serveer warm, met augurken en een handvol chips.
Eat NYC
€ 34,99










