Bereiding

1. Verhit een klontje boter in een grote pan op middelhoog vuur en bak er de lente-uitjes in ca. 5 minuten zacht in. Voeg de mosterd en de bouillon toe, breng aan de kook en laat ca. 2 minuten koken.

2. Voeg de vis en de gamba’s toe en kook met een deksel op de pan 3-4 minuten tot ze gaar zijn. Roer de crème fraîche er voorzichtig doorheen, laat kort doorkoken en haal van het vuur. Breng op smaak met zout en peper en roer de crème fraîche er voorzichtig doorheen, laat kort doorkoken en haal van het vuur. Breng op smaak met zout en peper en roer de bieslook en het citroensap erdoorheen. Lekker met aardappelpuree.

Per portie: ca. 387 kcal
41 g eiwit | 24 g vet | 2 g koolhydraten

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush en Janine Ratcliffe Fotografie: Mike English Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Adam Bush