Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
wraps met krokante kip

Wraps met krokante kip

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Brenda: "Deze wraps met krokante kip behoren tot mijn favoriete camping recepten." Een snel, makkelijk en vooral erg lekker recept uit het Brenda Kookt magazine.

Bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels er aan beide zijden ca. 4 minuten gaar in. Snijd de schnitzels in repen.

  2. Verhit een droge koekenpan op middelhoog vuur en bak de pijnboompitten er goudbruin in. Neem uit de pan en bak het spek in dezelfde droge koekenpan krokant.

  3. Snijd de tomaten doormidden. Beleg de wraps met de sla, de tomaat, de kip en het spek. Besprenkel de wraps met krokante kip met de saus en de pijnboompitten.

Per portie: 941 kcal | 101 g koolhydraten | 35 g eiwit | 43 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (9 stemmen)
Uit het boek

BrendaKookt Special

€ 9,99
Brenda Kookt special