
Lees verder na de advertentie
Eclairs, macarons, croissants; de klassieke zoetigheden, dat verstaat Roel onder ‘holy sweets’. Om die reden gaf hij ook zijn patisserie die naam. Na jarenlang in dienst te zijn geweest van gerenommeerde zaken als Vesters, Plaats 1, Restaurant Beau, Hotel-Restaurant Manna en Blue, werd het tijd voor iets van hemzelf. Een winkel met productieruimte, waar mensen kunnen genieten van goede koffie en klassieke, moderne taart(jes) en zoetigheden.
Ambacht
De zaak moest draaien om het ambacht. Om die reden is de open keuken gekozen; iedereen kan Wagenaar op de vingers kijken hoe hij heel nauwkeurig zijn kunstwerkjes in elkaar zet. Maar als Roel niet in de keuken staat, staat hij achter de toonbank. Om uitleg te geven over zijn aanbod, zijn klanten te helpen en vooral: zijn klanten keuzestress zien hebben (we spreken uit ervaring!)
Keuzestress!
Want hoe kies je uit al die heerlijke gebakjes en bonbons? Ga je voor een koffie-eclair met chocoladeschotsen, een limoen-meringuetaartje, hazelnoot-schuimgebak of toch een zanddeegtaartje met vers fruit? En om het nog moeilijker te maken: Roel maakt ook de lekkerste bonbons in de smaken vanille, karamel, pistache en framboos. En natuurlijk mogen macarons in alle kleuren van de regenboog in het aanbod van deze toppatissier niet ontbreken.
Hoewel Nijmegen al twee patisserie-zaken kent, denkt Roel met zijn Holy Sweets een goede aanvulling te zijn op het huidige aanbod. Dankzij zijn creativiteit, zijn gebruik van pure producten en smaken en zijn vakmanschap zullen zijn ‘holy sweets’ over de toonbank vliegen. In de tijd dat wij er waren rinkelde de welkomstbel aan de deur voortdurend en vulde hij het ene na het andere doosje met taarten. Bij Holy Sweets moet je zijn voor je zoete trek!
Lees verder na de advertentie
Zin gekregen in zoetigheid? Je vindt Holy Sweets aan de Houtstraat 63 in Nijmegen.
Onze tips

Ottolenghi komt naar Nederland: in deze stad opent hij een restaurant

Cathay Pacific: champagne en dimsum hoog in de lucht

Restaurants in Haarlem: de beste hotspots & tips

Kerst in Amsterdam: hier wil je écht uit eten met de feestdagen

Restaurants in Amstelveen: de beste hotspots & tips

Lunchen in Barcelona: dit zijn de beste plekken volgens een local

Restaurants in Florence: de beste pizzeria’s, ijssalons & hotspots

Dit is dé ultieme reis op Sicilië – en jij kunt ‘m maken

Dit is dé ultieme reis door Zuid-Italië – en jij kunt ‘m maken

WIN: dé ultieme reis door Toscane met Riksja Travel

Eten op Sicilië: wat je écht moet bestellen als je op het eiland bent

Restaurants in Eindhoven: dit zijn beste tips & hotspots

Restaurants in Den Bosch: dit zijn de beste hotspots & tips

Nog nooit was kerst in Parijs zó bijzonder: dit zijn de must-do’s van 2025

10x kerstmarkten in Nederland die iedereen wil bezoeken

Entree Awards 2025: de beste bars, restaurants en hotels in Nederland

Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.





