
Restaurants Triptyque en Hemel & Aarde koken eenmalig samen
Restaurants Triptyque in Wateringen en Hemel & Aarde in Utrecht koken op woensdag 25 juni 2025 eenmalig een uniek menu samen, bestaande uit acht fantastische gangen. Verwacht de mooiste en lekkerste gerechten van chef-koks Niven Kunz en Rene van der Weijden, terwijl je culinair volledig in de watten wordt gelegd.
Lees verder na de advertentie
Restaurants Triptyque en Hemel & Aarde
Op 25 juni slaan restaurants Triptyque en Hemel & Aarde hun handen ineen voor een uitzonderlijk four hands dinner. Dit betekent dat chef-koks Niven Kunz en Rene van der Weijden samen een menu van maar liefst acht gangen bereiden, een unieke culinaire collab, die je niet wilt missen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Foodies Travel en ontvang de beste hotspots en tips in je mail!
Signature dishes
Groenten staan centraal in dit unieke menu, omlijst door verfijnde smaken uit het beste van het seizoen en de natuur. Een exclusieve avond vol verrassingen en vakmanschap. Niven Kunz van Triptyque serveert onder andere hun fantastische signature dishes zoals de steak tartaar van wortel en boter, kaas en eieren.

Unieke samenwerking
Beide restaurants staan bekend om het centraal stellen van groenten. Het diner is dan ook compleet vegetarisch beschikbaar. Naast een aantal signature dishes van Niven Kunz staan er nog veel meer fantastische gerechten op het menu.
Wat dacht je bijvoorbeeld van risotto van parelgort met grapefruit en lavas, gekarameliseerde olijf en doperwten met verveine en hangop.
Het menu is inclusief een geweldige pairing met wijnen (non-alcoholisch is ook mogelijk), water, friandises en natuurlijk koffie en thee. De kosten? Voor € 250,- per persoon geniet je van deze all inclusive avond, waarbij je zeker weet dat je met een volle maag en een herinnering die je niet snel zult vergeten naar huis gaat.
Reserveren kan via de website van Hemel & Aarde. Let op, de samenwerking is eenmalig en alleen op woensdag 25 juni 2025, zorg dus dat je op tijd reserveert, voordat alle plekken vergeven zijn.


Triptyque in Wateringen
Chef-kok Niven Kunz en zijn partner Virginie van Bronckhorst-Kunz runnen al jaren samen met hun team het restaurant Triptyque in Wateringen, bij Den Haag. Meer dan terecht beschikken ze over een Groene Michelinster en een gewone Michelinster.
Niven Kunz heeft een voorliefde voor groenten en bewerkt ze met gevoel en kunde. Dit resulteert in geweldige gerechten, vergezeld door prachtige wijnen (veelal uit Nederland) en warme gastvrijheid. Het team kookt met het 80/20-principe, waarbij minstens 80% van het gerecht bestaat uit groenten en fruit, waarbij vlees of vis bijzaak is.
Hemel & Aarde in Utrecht
Je vindt Hemel & Aarde in het voormalige Polman's Huis aan de Keistraat in het centrum van Utrecht, waar je ook Hotel The Nox vindt. Rene van der Weijden kookt samen met zijn team met respect voor de omgeving én met gezond boerenverstand, wat resulteert in creatieve smaken en gerechten.
Dat dit restaurant nog geen ster heeft is verbazingwekkend, zeker gezien de kwaliteit van het menu in combinatie met de gastvrijheid en de locatie. Al staan ze wel met een terechte vermelding in de gids.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Foodies Travel en ontvang de beste hotspots en tips in je mail!
Onze tips

Hemel & Aarde in Utrecht: ode aan de seizoenen op je bord

Drie topchefs, één missie: lees alles over dit unieke Earth Day-diner

Restaurants in Utrecht: dit zijn de beste hotspots & tips

Dit zijn de goedkoopste Michelinrestaurants van Nederland

Restaurants in Den Haag: dit zijn de beste hotspots & tips

Spectrum** Amsterdam: de restauranthemel op aarde

Restaurants in Arnhem: dit zijn de beste hotspots & tips

Restaurants in Nijmegen: dit zijn de beste hotspots & tips

12x de beste culinaire tankstations in Europa

De ultieme guide voor een autovakantie met kinderen
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.