
Foodies viert feest! Binnenkort bestaan we namelijk 15 jaar. Al 15 jaar lang schrijven we verhalen over eten en maken we de lekkerste recepten om jou als lezer te inspireren lekker de keuken in te duiken. Na al die jaren zijn wij benieuwd: wat is jouw favoriete Foodies recept? Deel het met ons en wie weet sta jij straks in de Foodies van mei!
Lees verder na de advertentie
Deel jouw favoriete Foodies recept
Zonder jullie lezers hadden we deze verjaardag natuurlijk nooit gehaald. De volgende Foodies wordt daarom een speciale feest editie, waarvoor we jullie lezers oproepen om jullie favoriete recept uit Foodies te delen. Wat voor gerecht staat er bij jou al jaren op tafel? Welk recept kun je inmiddels dromen? Yvonne bakt bijvoorbeeld elke verjaardag haar favoriete brownies, Anne maakt steevast de frambozencheesecake en Bas kookt al jaren de romige venkelpasta.
En jouw favoriet? Laat het ons weten via onderstaand formulier en wie weet zien we jouw lievelingsrecept straks terug in Foodies. Leuk als je een foto van jezelf meestuurt, zodat we die bij je naam en het recept kunnen plaatsen.
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Je kunt uiterlijk t/m vrijdag 22-03 je favoriete recept insturen.
Onze tips

Deze nieuwe chocoladereep gaat viraal: alle iconische smaken in één

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Zo geef je de klassieke tarte tatin een verrassende twist

Deze Ninja airfryer is nu spotgoedkoop bij Albert Heijn

Bijzondere chocoladeletters getest: van Fristi tot spicy carbonara

Stovember is begonnen: zo win jij de populaire LOV-pan van Tefal

Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?



