Advertentie
Het is zomer! En daar hoort de nieuwe editie van Foodies natuurlijk bij. Gevuld met de mooiste verhalen, de beste tips & tricks én natuurlijk de lekkerste recepten. Ren snel naar de winkel of bestel Foodies Ga voor Grieks gemakkelijk online, voordat ‘ie uitverkocht is.
Foodies Ga voor Grieks
Zoute feta, ziltige olijven, romige yoghurt en sappig lamsvlees… Deze maand gaan we naar Griekenland met Foodies Ga voor Grieks! We koken met al het lekkers dat dit prachtige land te bieden heeft.
Zo maken we typisch Griekse gerechten vol zomersmaken, leren hoe je vlees zo’n smoky smaakje geeft, bereiden snelle Griekse toetjes, leren alles over hoe feta gemaakt wordt en nog veel, veel meer.
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Zonnig zoets
Krokant filodeeg, ijskoude frappé en romig Griekseyoghurtijs – de Grieken weten wel hoe ze lekkere toetjes moeten maken. Dat ze ook nog allemaal lekker snel klaar zijn is mooi meegenomen.
Griekse kaas
Lotus ging langs bij een Nederlandse boerderij waar ze zelf feta maken van verse schapenmelk en ontdekte dat hier erg strenge regels voor gelden.
En verder in Foodies Ga voor Grieks…
Staat zoute halloumi lekker vaak op het menu, kookt Jules Cooking een eetbaar Grieks kunstwerkje, leren we zelf kofta maken en meer…
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Foodies Ga voor Grieks!
Onze tips
Foodies Christmas Gifts: win elke dag geweldige prijzen
Foodies Christmas Gifts: deze prijzen zijn alleen voor abonnees
Vers van de pers: De KiKa Burger, Apple Pie Granola en meer!
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
De technische dessertopdracht van de kookwedstrijd
Vers van de pers: Stovember bij Foodies, Halloween traktaties en meer!
LAATSTE KANS: bestel Het Grote Kerstnummer van Foodies
Product van de maand: Tefal AIR pannen
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.