Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodies zomercampagne 2024

Wil je Foodies (met korting!) meenemen op vakantie?

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Ik ga op vakantie en neem mee: badslippers, een handdoek en Foodies Magazine! Want of je nu veel op pad gaat of lekker thuisblijft, uitgebreid koken kun je overal. Met Foodies in je koffer heb je altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten bij de hand. Kies daarom net als ruim 60.000 anderen ook voor Foodies Magazine. Alleen dit weekend met extra veel korting!

Foodies met korting

De zomer is in zicht! Tijd om lekker weg te gaan én om uitgebreid de keuken in te duiken. Ga deze zomer aan de slag met de lekkerste recepten uit Foodies Magazine. Met een abonnement heb je elke maand culinaire inspiratie en uitdaging voor elk niveau.

Wil jij dat ook? Dan is nu je kans om Foodies met flinke korting te ontvangen, zo bestel je nu een jaarabonnement voor maar 50 euro (ipv van 90 euro!). Een maandelijkse portie foolproof recepten, verrassende nieuwe gerechten, stap-voor-stap kookprojecten en de lekkerste verhalen waar je trek van krijgt.

Foodies zomercampagne 2024

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Kies jouw korting

Goed voorbereid de zomer in? Maak dan gebruik van onze zomeractie: drie edities voor maar 15 euro. Ga je liever voor nóg meer korting? Ontvang een jaar lang Foodies voor maar 50 euro. Dat is maar liefst 40 euro korting op een jaarabonnement! Wees er op tijd bij, de actie loopt t/m 16 juni of zolang de voorraad strekt.

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!