Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
korting bij Baktotaal Bouwhuis

Scoor nu 10% korting bij Baktotaal Bouwhuis

In samenwerking met Lifestyle Media Group
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om de lekkerste baksels op tafel te zetten heb je niet alleen de beste recepten nodig. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mooiste producten en ingrediënten? Deze haal je bijvoorbeeld bij Baktotaal Bouwhuis. Lees snel verder en profiteer van 10% korting op je bestelling!

Korting bij Baktotaal Bouwhuis

Hou je ook zo van bakken? Zowel zoet als hartig, alles komt regelmatig aan bod in onze magazines. Naast de beste recepten mogen de juiste producten natuurlijk niet ontbreken. Deze scoor je gemakkelijk en snel nu met korting bij Baktotaal!

Shop nu met 10% korting

Heb je ook zin gekregen om te gaan bakken? Shop dan nu als lezer van Foodies Magazine met 10% korting bij Baktotaal Bouwhuis. Gebruik hiervoor de code*: BAKTOTAAL1022 bij jouw bestelling op Baktotaal.nl. De code is geldig tot en met 21-03-2022.

*de actiecode is maximaal 1x per klant te gebruiken.

logo baktotaal bouwhuis

Bakkers klaar? Shoppen maar!

Baktotaal is dé webshop op het gebied van bakartikelen. Van grondstoffen tot aan decoraties en van bakgereedschappen tot aan verpakkingsmaterialen; bij Baktotaal vind je echt alles op het gebied van bakken. Het assortiment bestaat uit ruim 10.000 producten, waardoor je bij Baktotaal voor elke baksel wel de juiste producten kunt vinden.

korting bij Baktotaal Bouwhuis

Wil je iedere week de beste kortingen & lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!