Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor 2x heerlijke hotspots in Den Haag

2x heerlijke hotspots in Den Haag

Partnerbijdrage door: Lifestyle Media Group

Advertentie

Deze zomer gaan we naar Den Haag! De stad die niet alleen een bruisend centrum heeft, maar ook nog eens op een oogwenk afstand van het strand ligt. Maak voor je gaat genieten van de zee of de leuke winkels wel eerst even een tussenstop bij deze hotspots, anders krijg je zeker spijt.

Single Estate Coffee Roasters

Single Estate Coffee Roasters ken je misschien al als dé koffiebrander van vele hotspots, maar nu kun je ook in hun eigen koffiebar aan de Piet Heinstraat 15 in Den Haag aanschuiven voor een supergoede kop koffie. Met een beetje geluk wordt jouw kop koffie ook nog eens gezet door de barista kampioen van Nederland. In deze koffiebar drink je niet alleen de meest exclusieve koffies uit hun assortiment, maar eet je ook nog eens stunning croissants (cheesecake croissant anyone?), apple cruffins en andere pastries uit eigen keuken.

De Resident

De Resident is al meer dan 40 jaar een begrip in Den Haag. Het restaurant staat bekend om de allerlekkerste spareribs en kwalitatief hoogwaardig vlees. Dankzij de vertrouwde sfeer en attente service, ben je altijd gegarandeerd van een gezellige avond! En binnenkort is De Resident ook te vinden in de nieuwe foodhal op de boulevard in Scheveningen!

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!