Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Rudolph van Veen

Vers van de pers: De Vegetarische Schlager met Donnie en meer!

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Nieuw programma 24Kitchen

Rudolph van Veen keert terug op de buis met een wel héél speciaal programma. Ter ere van zijn 40-jarige (!) jubileum mag de Meesterkok en Meester Patissier op stage. Zo zien we hem onder andere aan het werk voor de crew van een varend marineschip, tussen de topsporters in het Papendalhuis met Lieke Klaver, bij het studentencorps in Rotterdam met Jaap Reesema en gaat hij koken voor een vrouwendiner bij het Leger Des Heils met zangeres Do. Kan hij al deze keukens aan?

Rudolph Loopt Stage is vanaf 1 maart 2024 elke week om 19:00 uur te zien op 24Kitchen.

Rudolph van Veen
Cover voor

De Vegetarische Schlager

Om de start van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel te vieren, introduceert De Vegetarische Slager samen met rapper Donnie hun nieuwe product: de Cordon Blij. Om de Cordon Blij op ludieke wijze te introduceren heeft rapper Donnie een levenslied in de vorm van een schlager geschreven: De Vegetarische Schlager. Ben jij benieuwd? Je luistert de hit op het YouTube-kanaal van de rapper.

Gekozen product van het jaar

Elk jaar verschijnen er honderden nieuwe producten nieuwe producten in de supermarkt. De een nog lekkerder dan de andere, maar welke is nou het beste? Jaarlijks selecteert een onafhankelijk consumentenpanel welk nieuw product het afgelopen jaar het meest in de smaak is gevallen. Dit jaar gaat de prijs naar Old Amsterdam met Tasty Grill. De kaasmakers van zijn trots op de benoeming: “Tasty Grill is een smaakvolle kaasburger, die zijn smaak en bite behoudt tijdens het bereidingsproces, of je hem nou eet in een maaltijdsalade, op een briochebroodje of tussen een wrap met gegrilde groenten.”

Cover voor

De beste pindakaas uit de supermarkt

Onlangs vroegen we welke producten uit de supermarkt jullie graag getest zien worden. Pindakaas werd wel erg vaak genoemd. Tijd om ons winkelwagentje te vullen met maar liefst 10 verschillende potjes, om erachter te komen wat de beste pindakaas is!

Benieuwd naar de uitslag? Je leest wat de beste pindakaas is in dit artikel. Spoiler alert: het is vast niet je favoriete merk…

beste pindakaas
Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met een gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!