Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
plantaardig McDonalds

Vers van de pers: Happy Meal voor volwassenen, groente pancakes en meer!

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Happy Meal voor volwassenen

Voor liefhebbers van de grote gele M klinkt het als een droom: McDonalds biedt komende maand een Happy Meal speciaal voor volwassenen! Je hebt keuze uit een Big Mac menu of een menu met 9 McNuggets. Maar misschien wel het allerleukst: je ontvangt een speciaal collectors item, ontworpen door het Amerikaanse talent Kerwin Frost. Het menu is uitsluitend verkrijgbaar als App Exclusive, van 27 februari t/m 25 maart 2024.

Happy Meal volwassenen

Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Magioni groente pancakes

Nieuw: Magioni groente pancakes

Je kent ze vast wel, de groente-pizzabodems van Magioni. Naast koelverse pizzabodems, introduceert het merk nu ook ready-to-eat American Pancakes met groenten. De pancakes bevatten 44% groenten en zijn hiermee de volgende stap in de missie van Magioni om betere alternatieven te bieden voor traditionele producten. Ben je ook zo nieuwsgierig? Vanaf deze week vind je ze in het koelversschap bij Albert Heijn.

My Domino’s Box

Avondje alleen op de bank, zin om te snacken, maar kun je niet kiezen tussen jouw favoriete snacks? Domino’s introduceert nu de My Domino’s Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van jouw favo pizza én twee bijgerechten, zoals potato wedges of een van de vele kipgerechten. De box is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Domino’s vestigingen in Nederland, vanaf 8,99 euro.

My Domino's Box
Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!