Advertentie
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Lidl introduceert klassiek vlees in duurzaam jasje
Lidl introduceert als eerste supermarkt deels plantaardig gehakt. Deze gehaktmix bestaat voor 60% uit rundergehakt en 40% uit erwteneiwit, maar smaakt hetzelfde als gehakt dat volledig uit rundvlees bestaat! Hiermee hoopt de supermarkt vleesliefhebbers over te halen om voor gehakt te kiezen waarvan de milieu-impact lager is. Ben je benieuwd? Het gehakt ligt vanaf nu in alle Lidl vestigingen in Nederland.
Le Petit Chef show in Amsterdam
De kleinste chef-kok ter wereld komt naar Brasserie De Roode Leeuw in Amsterdam! Tijdens deze unieke dinershow worden culinaire hoogstandjes gecombineerd met een 3D bioscoop. Na succesvolle shows in Parijs, Londen en New York is Amsterdam de volgende stad waar deze heerlijke show plaatsvindt. Gasten kunnen kiezen uit drie menu’s (classic, kinder en vega) tijdens een show om 17.00 of om 20.00 uur. Voor meer info en tickets ga je naar brasseriederoodeleeuw.nl/le-petit-chef.
Nieuw: Beemster signature borrelkaas Pumpkin Spice
Dat een stukje kaas goed past bij de borrel weten we allemaal. Beemster komt nu met verschillende signature kazen. Kleiner van formaat en langgerijpt, die allemaal goed passen bij de borrel. Speciaal voor het najaar introduceren ze de smaak Pumpkin Spice, vol heerlijke specerijen die goed passen bij de herfst. Ben je ook zo nieuwsgierig? Het kaasje ligt vanaf begin oktober in de winkel.
Joop van B&B Vol Liefde lanceert eigen koffielabel
Alle fans van B&B Vol Liefde kennen ongetwijfeld de scène waarin deelnemer Joop met zijn eigen koffiemachine aan komt zetten. De koffieliefhebber komt nu, in samenwerking met Koffie Lovers uit Noordwijkerhout, met zijn eigen koffielabel: Joop’s Roast. De unieke blend wordt al jaren gedronken door Joop en is nu ook verkrijgbaar voor breder publiek via koffie-lovers.nl.
Onze tips
Foodies’ favorieten van september
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?