
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen?
Rooi aardappels voor jezelf én de voedselbank!
Op 7 september 2024 vindt de vierde editie van de Nationale Aardappelrooidag plaats. Door het hele land verwelkomen telers jong en oud op hun akkers. Je kunt een gratis zak aardappels komen rooien én leren over het groei- en rooiproces van de pieper. Daarnaast wordt de helft van de aardappelen die wordt gerooid op deze dag door de telers gedoneerd aan de Voedselbank! Wil jij ook meedoen? Kijk op aardappels.nl voor alle deelnemende locaties en meer informatie.


Hugo maakt kennis met Frankrijk
Frankrijkfans opgelet: Hugo Kennis is terug bij 24Kitchen en gaat een waanzinnig avontuur aan door zich volledig onder te dompelen in het Franse leven. In acht afleveringen reist Hugo van populaire Franse locaties als Parijs, Lyon en Aix & Provence tot aan minder bekende dorpjes in de Bourgogne en de Jura. Hij maakt kennis met gebruiken en gewoontes, met natuurlijk veel aandacht voor het eten en drinken. Hugo Maakt Kennis | Frankrijk is vanaf 7 september 2024 elke zaterdag te zien om 21.00 uur bij 24Kitchen.
100Chefs by Gault&Millau
Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2024 vindt het grootste culinaire evenement van Nederland, “100Chefs by Gault&Millau”, plaats in het Miele Experience Center in Vianen. Het tweedaagse evenement is toegankelijk voor iedereen: van fijnproevers tot enthousiaste amateurkoks. Kaarten zijn nu verkrijgbaar en bieden toegang tot een ongeëvenaarde culinaire ervaring, inclusief de mogelijkheid om bij 100 chefs gedurende het weekend gerechten te proeven.


Pre-order Foodies Italië: nu zonder verzendkosten
De Italiaanse keuken is al jarenlang ongekend populair en dat snappen wij! Wie wordt er niet blij van een romige pasta, een verfrissende granita of zelfgemaakte stromboli? In de nieuwste Italië-editie bundelen wij de lekkerste recepten uit ons favoriete vakantieland. Van Italiaanse salades tot borrellen met pistache en klassieke gerechten uit nonna’s keuken.
Pre-order nu alvast Foodies Italië en ontvang ‘m zonder verzendkosten én als eerste!
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Onze tips

Deze nieuwe ijssmaken van Magnum wil je zeker proeven!

Van cocktail tot limo: leer het in de workshop van The Good Spice & Foodies Magazine

GEWONNEN: 3x 2 kaarten voor Cinema Culinair

Dit zijn dé smaken van het moment

Waarom iedereen deze zomer Mexicaans kookt (en jij straks ook!)

McDonald’s-fans opgelet: deze saus is nu te koop in een fles!

Je kunt nu je eigen slush puppy maken (en dit is hoe)

Waarom je voor gemak in de supermarkt vaak te veel betaalt
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?