Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
beyond meat

Vers van de pers: dit zijn de 3 nieuwe Beyond Meat producten en meer!

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Beyond Meat lanceert 3 nieuwe producten

Deze zomer komt Beyond Meat met drie nieuwe producten. Een daarvan is de langverwachte Beyond Steak, een volledig nieuwe innovatie binnen de productrange van Beyond Meat die vanaf nu verkrijgbaar is bij AH en Picnic. Daarnaast krijgt de Beyond Burger twee nieuwe varianten: Beyond Smash, verkrijgbaar bij Jumbo en Picnic, en Beyond Burger Jalapeño, verkrijgbaar bij Jumbo. Stuk voor stuk niet te onderscheiden van echt vlees. En ze liggen precies op tijd in de winkel voor de zomer en het BBQ-seizoen!

beyond meat
Pornstar martini festival

Pornstar Martini Festival

Op donderdag 25 juli geniet je van de originele pornstar martini, met zonsondergang bij Vooges aan ’t IJ in Amsterdam, op het Pornstar Martini Festival. Met Passoã, want wist je dat de originele pornstar martini dat drankje bevat? Daarnaast proef je er overigens nog veel meer lekkere drankjes, zoals Passoã-jus, -tonic of proef de white chocolate pornstar martini!

Nieuw: Wijnfestival van de Lage Landen

Ben jij meer van een wijntje dan een cocktail? Ook voor jou goed nieuws! Het eerste Wijnfestival van de Lage Landen komt eraan. Deze eerste editie van een festival waar zo’n 30 Nederlandse en Belgische wijnmakers hun beste wijnen laten proeven, vindt plaats op zondag 1 september in Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Wil je daarbij zijn? Ga voor meer informatie en tickets naar wijnfestivallagelanden.com.

Wijnfestival Lage Landen
Cover voor

Dit is het beste terras van 2024!

Op 1 juli 2024 werd de winnaar van de Misset Horeca Terras Top 100 bekend: Centraal Baarlo uit Limburg. Zowel de vakjury, de mystery visitor, als de hoofdjury werden tijdens hun jurybezoeken overtuigd: dit is de nummer 1. ‘Dit is een hartstikke mooie zaak waar alles klopt.’ Nummers twee en drie werden Lake House Rotterdam in Bergschenhoek en Landgoed De Salentein in Nijkerk.

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!