Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Personaliseer Het Grote Kerstnummer van Foodies voor jouw bedrijf
Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor jouw medewerkers of klanten en heb je altijd al gedroomd over een eigen Foodies Magazine? Dan heb je nu de mogelijkheid om de voor- en achterpagina van Het Grote Kerstnummer van Foodies te personaliseren!
Tip!
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
100 Chefs by Gault&Millau
Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2024 vindt het grootste culinaire evenement van Nederland ‘100 Chefs by Gault&Millau’, plaats in het Miele Experience Center in Vianen. Het tweedaagse evenement is toegankelijk voor iedereen: van fijnproevers tot enthousiaste amateurkoks. Kaarten zijn nu verkrijgbaar en bieden toegang tot een ongeëvenaarde culinaire ervaring, inclusief de mogelijkheid om bij 100 chefs gedurende het weekend gerechten te proeven.
Amsterdam Cocktail Week: 3 t/m 10 september
Van 3 tot en met 10 september 2024 staat heel Amsterdam weer in het teken van de beste cocktails. Met maar liefst 17 deelnemende bars én een vol programma wordt het een heerlijke week, die je niet wil missen!
Meer informatie? Kijk snel op amsterdamcocktailweek.nl!
Onze tips
Dumplings, curry’s en meer: maak het met de nieuwe Foodies!
Starbucks introduceert deze nieuwe smaak
Nét geopend: een nieuwe blikviswinkel in Nederland
Zelfgebakken brood binnen 10 minuten: redden wij dat?
Vers van de pers: McDonald’s brengt populaire burger terug
Haverrijst getest: hype of heerlijk?
Vers van de pers: vlees- en zuivelvervangers het gezondst in Nederland
Alles over maaltijdboxen: welk recept past bij jou?
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?