
Een kommetje vlaflip of een beker chocolademousse: leuk voor doordeweeks, maar met de feestdagen pakken we uit. Hoe je van je toetjes kleine kunstwerkjes maakt, leer je met dit boek.
Lees verder na de advertentie
Met een krokantje, iets romigs, wat fruit en de juiste technieken zet je makkelijker dan je denkt een chefwaardig dessert op tafel. En het leuke is, we geven vijf boeken weg. Like Forte Culinair op Facebook, volg @foodiesmagazine op Instagram en vul onderstaand formulier in om mee te doen aan deze winactie.
Émilie Guelpa. Desserts met allure.
Forte Culinair. 87 pagina’s. Prijs: 14,99 euro.
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
De winnaars krijgen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Onze tips

Foodies gaat aan de bak voor Pasen… en jij kunt meedoen!

Welke bijzondere paaseitjes zijn écht lekker? Wij deden de test

Waarom een Britse brunch precies is wat je nu nodig hebt

Dit is de reden dat iedereen deze maand massaal gaat brunchen

Met deze geur in huis is Pasen compleet

Gratis chocoladereep scoren? Zo doe je dat!

Dit maakt Italiaans eten onweerstaanbaar

Karamel en chocolade: wie houdt daar nou níét van?
Redactie